Drejtori Mubekir Palloshi në shërbim fëmijëve me nevoja të veçanta

Drejtori Mubekir Palloshi në shërbim fëmijëve me nevoja të veçanta

“Me kërkesë të Shoqatës së Prindërve të Fëmijëve me Paralizë Cerebrale organizuam një shëtitje me tren Shkup-Veles dhe anasjelltas.”, ka shkruar sot drejtori i Hekurudhave të Maqedonisë së Veriut, Mubekir Palloshi.

Hekurudhat e Maqedonisë së Veriut gjithnjë do të jenë në shërbim të kategorive më të ndjeshme të shoqërisë sonë dhe qytetarëve, në përgjithësi.