Çështja e detit me Greqinë, Rama: Ende nuk kemi arritur marrëveshje

Çështja e detit me Greqinë, Rama: Ende nuk kemi arritur marrëveshje

Kryeministri Edi Rama zhvilloi sot një vizitë në Gjykatën Ndërkombëtare të Drejtësisë, ku u prit nga zëvendës Presidenti Kirill Gevorgian.

Duke i falenderuar autoritetet e GJND (ICJ) për pritjen, Kryeministri Rama foli edhe për çështjen e hapur mes Shqipërisë dhe Greqisë.

Në fund të takimit, Kryeministri Rama vizitoi edhe ambientet e Gjykatës dhe u njoh me një historik të shkurtër të institucionit.