Blagoj Boçvarski për Zoom.mk: Do punojmë edhe më intenzivisht për ndërtimin e “Koridorit 8”

Blagoj Boçvarski për Zoom.mk: Do punojmë edhe më intenzivisht për ndërtimin e “Koridorit 8”

Ministri i Trasnportit dhe Lidhjeve, Bllagoj Boçvarski i ka dhënë një intervistë të zgjeruar dhe interesante gazetarit Naser Selmani, për median zoom.mk. Me theks të veçantë është folur për “Kooridorin 8” se si ka filluar e kur do të përfundoj.

Për më tepër ndiqeni intervistën e plotë të Ministrit, Boçarevski më poshtë: