Arrestohet një person në Strumicë, ka përdorur lëndë narkotike

Arrestohet një person në Strumicë, ka përdorur lëndë narkotike

Policia e SPB Strumicë, sot ka arrestuar T.M. (36) nga fshati Vasilev, rajoni i Strumicës, sepse gjatë kontrollit në shtëpinë e tij, të kryer me urdhër të gjykatës, u gjet dhe konfiskua marihuanë, informojnë Ministria e Brendshme.

Ata shtojnë se gjatë kontrollit, dy gra nga Radovishi u gjetën në shtëpinë e tij, G.O. dhe një i mitur, i cili jetonte në shtëpi me T.M.

Sipas Ministrisë së Brendshme, u zhvillua një bisedë me ta, ndërsa T.M. u ndalua në një stacion policie dhe pasi çështja të dokumentohej plotësisht, do të ngrihet një akuzë e përshtatshme kundër tij./Telegrafi/