8 dhjetori është ditë jopune në Maqedoninë e Veriut

8 dhjetori është ditë jopune në Maqedoninë e Veriut

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale bëri të ditur se 8 shtatori është ditë jopune.

Në pajtim me Ligjin për festa të Republikës së Maqedonisë së Veriut, 8 dhjetori 2021 (e mërkurë) – “Shën Klimenti i Ohrit” është ditë jopune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut, informuan nga Ministria e Punës dhe Politikës Sociale”, thuhet në njoftimin e MPPS-së.

Kujtojmë se 8 shtatori është festa e fundit ku qytetarët e Maqedonisë e kanë ditë pushimi.