78,43 % e votave të numëruara, udhëheq Pendarovski me 42,56 %, Siljanovska 41,74 e Reka 11,45

78,43 % e votave të numëruara, udhëheq Pendarovski me 42,56 %, Siljanovska 41,74 e Reka 11,45

Sipas rezultateve të para të publikuara në faqen e internetit të KSHZ-së, prej 78,43 % e votave të numëruara, kryeson kandidati presidencial i LSDM-së dhe Koalicionit Stevo Pendarovski me me 42,56 për qind, e dyta është kandidatja e VMRO-DPMNE-së dhe koalicionit Gordana Siljanovska Davkova me 41,74, ndërsa i treti është kandidati i mbështetur nga Aleanca për Shqiptarët dhe Besa, Blerim Reka me 11,45 për qind.

Loading…

TAGS