704 gjoba për mosmbajtjen e maskës

704 gjoba për mosmbajtjen e maskës

Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendit tonë janë regjistruar 704 gjoba për mosmbajtjen e maskës.

Nga Ministria e Punëve të Brendshme apelojnë deri te të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim që të mbrohen nga virusi korona.