Zjarri rrezikon hotelin Tomçe Sofka në parkun e qytetit (VIDEO)

Zjarri rrezikon hotelin Tomçe Sofka në parkun e qytetit (VIDEO)

Zjarri i cili shpërtheu pak minuta më herët po përhapet me shpejtësi. Punonjësit e zjarrëfikësve po tentojnë që flakët mos arrijnë në hotelin Tomçe Sofka në parkun e qytetit. Ata gjithashtu janë duke lokalizuar zjarrin dhe të gjithë të ftuarit e hotelit janë evakuuar/Alsat

– Advertisements –