Zbardhen tri vjedhje të rënda, e vjedhura u kthehet pronarëve

Zbardhen tri vjedhje të rënda, e vjedhura u kthehet pronarëve

Sektori i Punëve të Brendshme Tetovë-Njësia e Punëve të Brendshme Gostivar zbardhi tri vjedhje të rënda, të cilat nga data 07.01. deri më datën 12.01.2022 janë kryer në objekt gastronomik në Gostivar dhe në dy objekte gastronomike në afërsi të këtij objekti, kurse E.P. (35) dhe A.M. (18) të dy nga Gostivari janë dyshuar se janë kryerës të këtyre veprave. Ata me përdorimin e forcës kanë hyrë në objektet dhe kanë marrë më shumë sende dhe të holla. Sendet të cilat janë marrë janë gjetur dhe më datën 24.01.2022 u janë kthyer pronarëve, personat janë privuar nga liria, kurse pas dokumentimit të plotë të rastit kundër tyre do të parashtrohen kallëzime përkatëse.