Vozitje pa patentë shoferi dhe automjete të paregjistruara! Policia shqipton 121 dënime në Shkup

Vozitje pa patentë shoferi dhe automjete të paregjistruara! Policia shqipton 121 dënime në Shkup

Ministria e Punëve të Brendshme kumtoi se dje në Shkup janë regjistruar 121 shkelje në komunikacionin rrugor.

Nga 121 masa të shqiptuara, 16 janë për drejtim të automjetit mbi shpejtësinë e lejuar, 12 masa për drejtim automjeti pa patentë shofer, 32 për shkelje të rregullave nga ana e këmbësorëve, tre sanksione për automjete të paregjistruara, 38 për parkim të paligjshëm.