VMRO: Protesta përgjigje kundër arrogancës së Carovskës

VMRO: Protesta përgjigje kundër arrogancës së Carovskës

Sipas VMRO-së, protesta e sotme është përgjigje e arrogancës dhe mënyrë për tu ndërprerë politikat e gabuara të Carovskas. Digjitalizimi i Carovskas thonë ata, do të ketë efekt negativ ndaj nxënësve dhe mësimdhënësve. Më tej thonë se gjasat janë të mëdha që rezultatet nga realizimi i digjitalizimit, me të cilën do të hiqen librat si mjet thelbësorë për edukim, të jenë të dëshpëruese. VMRO porositi që ministrja detyrimisht t’i dëgjojë kërkesat e prindërve, nxënësve dhe mësimdhënësve.