VIDEO INTERVISTË| A do të kemi orë policore dhe karantinë?! Tregon Venko Filipçe ekskluzivisht për “Target”

VIDEO INTERVISTË| A do të kemi orë policore dhe karantinë?! Tregon Venko Filipçe ekskluzivisht për “Target”

Pas situatës së rënduar me koronavirusin në vendin tonë dhe në fillim të sezonit të tretë të emisionit “Target” nga Emad Mehmeti në Almakos, intervistën e parë zgjodhëm ta bëjmë pikërisht me Ministrin e Shëndetësisë, Venko Filipçe, për të biseduar me gjerësisht rreth kësaj pandemie që po tronditë jo vetëm RMV-në, por edhe botën.

◾ A do të kemi sërish orë policore dhe karantinë?
◾ Pas rritjes së rasteve pozitive a do të mbyllen çerdhet dhe shkollat?
◾ Sa janë të sakta testet e Covid19?
◾ Pse në kafene dhe restorante nuk barten maska, ndërsa rrugëve po?!
◾ A krijojnë edhe mjekët konfuzion te njerëzit me deklaratat e paunifikuara për koronën?
◾ Kur do të del vaksina e çka do të bëjë RMV për ta siguruar atë?
◾ Sa është e gatshme Ministria e Shëndetësisë të përballojë këtë krizë?

Për këto dhe shumë të tjera flet ekskluzivisht për emisionin “Target” në #Almakos, Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe. Shikojeni intervistën e plotë më poshtë: