VIDEO| Bekim Saliu a do të jetë kandidat i AA-ASH në Çair? Tregon ekskluzivisht për “Target”

VIDEO| Bekim Saliu a do të jetë kandidat i AA-ASH në Çair? Tregon ekskluzivisht për “Target”

Sonte në një intervistë ekskluzive për emisionin “Target” nga Emad Mehmeti në Almakos, ka folur Sekretari i Përgjithshëm i “Alternativa”, Bekim Saliu. Me të do bashkëbisedojmë për reformat të cilat ndodhën në “Alternativa”, si funksionin koalicioni me Aleancën për Shqiptarët, si dhe për zgjedhjet lokale.

 Pse ndodhën pikërisht tani reformat në “Alternativa”?
A do të jetë Bekim Saliu kandidat për kryetar komune i AA-ASH për Çairin?
Si e vlerëson agjendën e gjelbërt të BDI-së?
– Çka pritet të ndodh
në zgjedhjet lokale?

Për t’i mësuar përgjigjet e këtyre pyetjeve nga Bekim Saliu, ndiqeni intervistën e plotë më poshtë: