Vazhdon debati i amendamenteve për Buxhetin për vitin 2021

Vazhdon debati i amendamenteve për Buxhetin për vitin 2021

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, sot Komisioni për financim dhe buxhet e vazhdon debatin e amendamenteve për Buxhetin për vitin 2021, ndërsa seancë do të mbajë edhe Komisioni për politikë të jashtme.

– Advertisment –

Në rend dite të Komisionit për Politikë të Jashtme është propozim Ligji për ratifikimin e Protokollit plotësues për tregti me shërbime ndaj Marrëveshjes për qasje në Marrëveshjen qendrore evropiane për tregti të lirë.