Tre aksidente në autostradën Gostivar-Tetovë-Shkup

Tre aksidente në autostradën Gostivar-Tetovë-Shkup

Mbrëmjen e djeshme janë raportuar tre aksidente trafiku në autostradën Gostivar-Tetovë-Shkup, informojnë nga SPB-Tetovë. Në tre aksidentet nuk ka njerëz të lënduar, ndërsa janë shkaktuar dëme materiale.

“Në periudhën prej gjysmë ore pas mesnatës deri në 06:30, janë raportuar tre aksidente trafiku në autostradën Gostivar-Tetovë-Shkup. Aksidenti i parë afër mbikalimit Gradetiki dhe pompës së benzinës, që është shkaktuar nga kafshët, në të cilën morën pjesë një automjet “BMW” dhe dy autobusë. Askush nuk është lënduar, janë shkaktuar vetëm dëme material”, tha sot Marjan Josifoski, zëdhënës i SPB Tetovë.