Thaçi: Dënimi me burg nuk ishte drejtësi por padrejtësi (video)

Thaçi: Dënimi me burg nuk ishte drejtësi por padrejtësi (video)

Dënimin me burg për rastin “Titanik 2” kreu i PDSH-së Menduh Thaçi e vlerëson si padrejtësi dhe jo drejtësi, ndërkohë që ka paralajmëruar se drejtësinë do e kërkoj në gjitha instancat e vendit dhe ato ndërkombëtare.

Megjithatë, për kreun e PDSH-së, ky dënimin nuk do të ndikoj në vendimin e partisë së tij për ta përkrahur kandidatin e Qeverisë për president Stevo Pendarvovki.

TAGS