Tetovë: Arrestohet një grua për sulm fizik

Tetovë: Arrestohet një grua për sulm fizik

Dje rreth orës 18.00, zyrtarët policorë të SPB Tetovë e kanë arrestuar 41-vjeçaren A.B. nga Reçica e Vogël e Tetovës, e cila në oborrin e shtëpisë familjare e kishte sulmuar fizikisht 54-vjeçaren H.I. nga Sellca e Tetovës. Ajo u mbajt në Stacionin Policor Tetovë për pastrimin dhe dokumentimin e çështjes, pas së cilës do të përgatitet një parashtresë adekuate.Ts