Të premten paralajmërohen protesta masovike në Shkup

Të premten paralajmërohen protesta masovike në Shkup

Pas kërkesës së prokurores Fatime Fetai për burgim të përjetshëm për të akuzuarit e rastit “Monstra”, grupe qytetarësh të pakënaqur nga kërkesa kanë filluar të shpërndajnë viseo në të cilën paralajmërohet një protestë madhështore ditën e premte pas namazit të drekës në orën 14:00.

Sipas paralajmërimeve, vend tubimi do të jetë në sheshin Skenderbeu dhe do të marshohet deri tek objekti i ish prokurorisë speciale.

Sllogani i protestës është “Heshtja nuk është zgjidhje”.

https://fb.watch/3dDwlFTzcf/