Tag: tuaja

Albert Ajnshtajn vuante nga ‘Sindroma e mashtruesit’

22/03/2021

Kush konsiderohet kësisoj, cilët tipa? SHBA– A mendoni shpesh se sukseset tuaja janë vetëm fryti i pamerituar i fatit? Është sindroma e mashtruesit: Ajnshtajni gjithashtu ... Read More

Vajza vini re: Ja pse nuk duhet të vishni xhinse të ngushta

16/09/2020

Xhinset e ngushta mund të dëmtojnë seriozisht muskujt dhe nervat tuaja, paralajmërojnë doktorët. Mediat ndërkombëtare i bëjnë jehonë këtij lajmi pasi një grua në Australi ... Read More

Zbuloni çfarë tregon forma e dorës për personalitetin tënd

30/12/2019

Kushtojini vëmendje formës së duarve tuaja: si janë ato? Shikoni gishtat dhe pëllëmbën e dorës. A e dini se ato mund t’ju tregojnë shumë gjëra ... Read More

Kjo është mosha kur gratë e përjetojnë seksin më të mirë të jetës së tyre

27/12/2019

Ju falet nëse mendoni se jeta seksuale është më së miri gjatë viteve tuaja të 20’ta. Pas së gjithash, këto janë vitet e seksit vetëm ... Read More

Sekretet e vogla që iu ndihmojnë të humbni peshë në çdo moshë

08/12/2019

Me kalimin e viteve, nyjet tuaja dhe muskujt bëhen më të dobët dhe më pak të qëndrueshëm. Ato bëhen më të ndjeshëm për shkak edhe ... Read More

Studimet më të reja tregojnë përse nuk do të duhej të nxirrni dhëmballët

30/11/2019

Ja përse nuk do të duhej t’i nxirrni dhëmballët tuaja. Ç’janë në të vërtetë dhëmballët?Dhëmballët janë të futura në majë dhe në fund të nofullës. ... Read More

Të vërteta shkencore “të pabesueshme”

05/11/2019

Të vërteta shkencore “të pabesueshme” - Gazetaobserver.com Mushkëritë tuaja kanë të njëjtën sipërfaqe me një fushë tenisi. Nuk ekziston asnjë mënyrë për të provuar shkencërisht, ... Read More

Vajza, vëmendje! Ja pse nuk duhet të vishni xhinse të ngushta!

29/10/2019

Xhinset e ngushta mund të dëmtojnë seriozisht muskujt dhe nervat tuaja, paralajmërojnë doktorët. Mediat ndërkombëtare i bëjnë jehonë këtij lajmi pasi një grua në Australi ... Read More

Rrepat, mrekulli çudibërëse 

01/10/2019

Kujdes: vizitat tuaja në banjo mund të bëhen alarmante…Rrepat e kuqe njihen nga të gjithë ne, sidomos për vrapuesit.Kur fillova të trajnohem në vrap, doja ... Read More

Kujdes, xhinset e ngushta ua dëmtojnë muskujt

29/09/2019

Xhinset e ngushta mund të dëmtojnë seriozisht muskujt dhe nervat tuaja, paralajmërojnë doktorët. Mediat ndërkombëtare i bëjnë jehonë këtij lajmi pasi një grua në Australi ... Read More

Pesë gjërat që duhet shmangur kur bëni blerje në internet

29/09/2019

Gjithmonë ekzistojnë rreziqe, por ka edhe mënyra se si mund ta mbroni veten dhe paratë tuaja nga ata që thjesht kërkojnë një mënyrë për t’i ... Read More

Flokëve të thinjur u erdhi fundi, vendoseni këtë në kokë për 5 minuta

22/08/2019

Sot do ju prezantojmë me një perime që mund të errësojë mrekullisht flokët tuaja. Bëhet fjalë për patatet. Po, po e dëgjuat mirë! Eksperimentet kanë ... Read More