Tag: konsiderueshëm

Reuters: Covid-19 po dëmton shëndetin mendor të gazetarëve

24/07/2020

Një numër i konsiderueshëm i gazetarëve që raportojnë për COVID-19 , po shfa.qin shenja ankthi dhe depresioni, sipas një studimi mbi gjendjen ak tuale të ... Read More

Mjalti dhe soda e bukës: Ilaçi për sëmundjen më vdekjeprurëse në botë

10/12/2019

Një numër i konsiderueshëm anembanë globit vuajnë nga gjendja shëndetësore. Trajtimet e sotme të kancerit janë shumë të shtrenjta, dhe gjithashtu të rrezikshme e  joefektive ... Read More

Qumështi i bletës shërues i disa sëmundjeve

28/11/2019

Përdorimi i qumështit të bletës po njeh një zgjerim të konsiderueshëm në tregun shqiptar.Çdo pikë qumështi i bletës është jetë. Vlerësohet si nektari i perëndive ... Read More

Qumështi i bletëve, kurues i problemeve shëndetësore që prekin shpesh shqiptarët

10/11/2019

Përdorimi i qumështit të bletës po njeh një zgjerim të konsiderueshëm edhe në tregun tonë. Çdo pikë qumështi i bletës është jetë. Vlerësohet si nektari ... Read More

Kujdes me këto lodra të fëmijëve, shumica përmbajnë substanca kancerogjene

23/09/2019

Përafërsisht të gjithë fëmijët kanë një nivel të konsiderueshëm të plastikës në urinën dhe feceset e tyre, kanë thënë pjesëmararësit e një studimi të fundit, ... Read More

Produktet kozmetike dëmtojnë mijëra fëmijë

23/06/2019

Sipas një studimi të sapopublikuar, një numër i konsiderueshëm i fëmijëve nën moshën 5-vjeçare janë dëmtuar nga produktet kozmetike. Sipas studimit të revistës klinike ”Journal ... Read More

Mjalti dhe soda e bukës: Kura për sëmundjen më vdekjeprurëse në botë

14/04/2019

Një numër i konsiderueshëm anembanë globit vuajnë nga gjendja shëndetësore. Trajtimet e sotme të kancerit janë shumë të shtrenjta, dhe gjithashtu të rrezikshme e  joefektive ... Read More

Shumë mjekë specialistë mbeten në kërkim të një vendi pune

01/02/2019

Në Kosovë vazhdon të ketë një numër të konsiderueshëm të mjekëve specialistë të papunë. Ministria e Shëndetësisë dhe Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës, kanë ... Read More

Facebook tani mundëson ndarjen e ngjarjeve në Stories

15/01/2019

Facebook ka parë sukses të konsiderueshëm me tiparin e Stories në Instagram aq shumë sa që ka filluar të ofrojë funksionin në pothuajse të gjitha ... Read More

Problemet e dokumentimit të dhunës seksuale gjatë luftës, refuzohen 97 aplikacione

05/01/2019

Një numri të konsiderueshëm të grave, por edhe burrave që pretendojnë se kanë qenë viktima të dhunës seksuale gjatë luftës së fundit në Kosovë, po ... Read More

Festat, shumë qytetarë shkojnë në vendet evropiane

30/12/2018

30 Dhjetor 2018 / 16:01 Një numër i konsiderueshëm i qytetarëve në prag të festave të fundvitit ia kanë mësyrë destinacioneve të ndryshme evropiane. Më ... Read More