Tag: fëmija

Irak: Lind foshnja me tre organe gjenitale

03/04/2021

00:25 | 3 Prill 2021 Në Irak ka lindur fëmija me tre penisë, duke u bërë kështu fëmija i parë me një deformim të tillë ... Read More

E dhimbshme: Fëmija e kërkon babain që vdiq në një aksident trafiku

21/03/2021

Fëmija e kërkon babain që vdiq në një aksident trafiku. Në një aksident tragjik në shtator të vitit të kaluar kishtë ndërruar jetë Albert Vishaj ... Read More

Urgjentisht dërgojeni te mjeku fëmijën nëse merr frymë kështu

10/12/2020

Nëse fëmija merr frymë kështu, urgjentisht dërgojeni te mjeku. Blogerja dhe nëna Charlie O’Brien ka publikuar një video të bebes së saj, e cila është ... Read More

Ineteresante se si këta fëmijë janë bërë identik si prindërit e tyre

11/06/2020

Është normale që fëmija t’i ngjajë prindit. Madje sapo një fëmijë lind, nisin “deb.atet” se tiparet e kujt ka marrë më shumë, të mamit apo ... Read More

Ekspertët tregojnë se sa orë duhet të flejë fëmija varësisht nga mosha

21/12/2019

Ekspertët kanë treguar saktësisht se sa orë gjumë duhet t’i bëjë fëmija secilën natë.Sipas pediatërve amerikanë, bebet duhet të flenë 16 orë në ditë, ndërkaq ... Read More

A dëgjon fëmija i palindur, merr fund dilema

15/09/2019

Nëse fëmija i palindur dëgjon, atëherë çfarë dëgjon dhe sa i rëndësishëm është të dëgjuarit për të? Këto janë pyetje që i preokupojnë prindërit e ... Read More

Arbenita Ismajli ‘tregon’ si mund të duket vajza e saj 

15/05/2019

16:39 | 15 Maj 2019 16:39 | 15 Maj 2019 Arbenita në Instagram ka ‘treguar’ se si mund të duket fëmija i saj. Duke qenë ... Read More

Matja e drejtë e gjatësisë së fëmijës

21/04/2019

Është shumë me rëndësi që matjen ta bëjë personi i stërvitur dhe që fëmija të marrë pozitë të drejtë Te rastet e dyshimit në çrregullimin ... Read More

Vdekja e 6-vjeçarit nga Peja – QKUK thotë se fëmija ishte në gjendje të rëndë

18/04/2019

Klinika Infektive e Qendrës Klinike Universitare e Kosovës, ka njoftuar se, se fëmija A.B (2013) ka ardhur në gjendje të rëndë kome nga Peja në ... Read More

Kur fëmija kërkon t’i blini diçka “të cilën e kanë të gjithë”: Blijani menjëherë! Qe pse duhet t’ia blini!

10/04/2019

Do të vijë koha kur do të jenë individualë… Fëmija një ditë nuk do të kërkojë të jetë si të gjithë të tjerët Në jetë ... Read More

Fëmija i dytë i lindur do të ketë shumë më tepër shanse që të jetë i dënuar dhe të përfundojë në burg

03/04/2019

Thuhet që fëmija më i madh është më i qetë, ndërkaq i dyti më i përkëdhelur dhe, vetvetiu edhe më çapkën Sipas hulumtimit të publikuar ... Read More

E dini sa ditë fëmija duhet të mungojë nga shkolla kur ka grip, fruth apo diarre?

23/03/2019

Fëmijën e sëmurë nuk duhet çuar në shkollë apo kopsht në ditë të caktuara Kur sëmuret fëmija, mendimi i parë i prindërve është që patjetër ... Read More