Tag: dolën

Kush me kë ishte acaruar? Ky ishte debati i ‘fuqishëm’ mes Andit dhe Jasminës

02/03/2021

Të dy tashmë janë shumë të përfolur. Jasmina dhe Andi dolën bashkë në një takim sqarues, pas konflikteve që kanë pasur me njëri-tjetrin. Jasmina ka ... Read More

Covid 19 po sjellë pasoja të reja, paralajmërohet se fëmijët e ardhshëm do të lindin me peshë më të ulët

19/08/2020

Gjatë një studimi të bërë disa shkëncëtarë dolën në përfundimin se stresi kronik i shkaktuar nga pandemia mund të çojë drejt një vale të bebeve ... Read More

Lajm I mirë: tani mund ta mposhtni diabetin pa hequr dorë nga pastat

01/07/2019

Në  prill të këtij viti, një grup ekspertësh dolën me një raport sipas së cilit, njerëzit që vuajnë nga tipi 2 I diabetit, nuk duhet ... Read More