“Sport”, transmetimet vetëm në gjuhën serbe dhe kroate (video)

“Sport”, transmetimet vetëm në gjuhën serbe dhe kroate (video)

Transmetimet televizive nga ndeshjet ndërkombëtare të reprezentacionit të futbollit në vend por edhe të klubeve tjera sportive mund të ndiqen vetëm në gjuhën serbe dhe atë kroate. Ekipi i “360 gradë” pyet pse dhe a mund të jetë ndryshe.

Loading…

TAGS