Sanksionohen 190 vozitës në Shkup, 22 për tejkalim të shpejtësisë

Sanksionohen 190 vozitës në Shkup, 22 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të Brendshme gjatë ditës së djeshme (14.04.2021) në territorin e Shkupit ka regjistruar gjithsejtë 190 shkelje në trafik, prej të cilave 22 për tejkalim të shpejtësisë, 7 për makina teknikisht të parregullta dhe të paregjistruara, 22 për ngasje të makinës pa patentë shoferi. Janë shqiptuar edhe 17 gjoba për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 6 gjoba për motoçiklist, 7 për mosvënien e rripit të sigurisë, 2 gjoba për mosdhënien e përparësisë këmbësorëve dhe 48 për parkim të parregullt.

– Advertisment –