Remenskës i merret pasaporta, nuk guxon ta lëshon Shkupin

Remenskës i merret pasaporta, nuk guxon ta lëshon Shkupin

Gjykata Penale informon se deputetes Frosina Remenski, e cila tashmë është e dyshuar në rastin “Reketi” do ti merret pasaporta dhe se do ta ketë të ndaluar lëshimin e qytetit të Shkupit. Remenska gjithashtu do të duhet që çdo javë të lajmërohet në Gjykatë. Masat e njëjta janë caktuar edhe për babanë e Bokit 13, Mile Jovanovski.

Loading…