Qeveria vendos tabelën me emrin e ri të shtetit

Qeveria vendos tabelën me emrin e ri të shtetit

Qeveria në prag të vizitës së kryeministrit grek Aleksis Cipras në vend, në godinën e Qeverisë ka vendosur pllakën me emrin e ri të shtetit, respektivisht, Republikën e Maqedonisë së Veriut.

“Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut” është shënuar në tri gjuhë, në gjuhën maqedonase, shqipe dhe angleze.

Loading…

TAGS