“Pushime të mbara”, hiqet roaming-u në të gjithë Ballkanin

Në Samitin e dytë Digjital, që po zhvillon punimet në Beograd të Serbisë, është nënshkruar marrëveshja për heqjen e çmimeve të shërbimit të romingut ndërmjet vendeve të Ballkanit Perëndimor.

Tarifat e ulëta deri më 2021

Nga 2021 jo më roaming mes Maqedonisë së Veriut, Shqipërisë, Kosovës, Malit të Zi, Bosnjës dhe Serbisë.

Loading…

TAGS