Pas përmbylljes së reformave në parti – Afrim Gashi realizon takim me kryetarët e degëve të Alternativës

Pas përmbylljes së reformave në parti – Afrim Gashi realizon takim me kryetarët e degëve të Alternativës

Pas përmbylljes së reformave në parti, ku “Alternativa” zgjodhi Sekretarin e Përgjithshëm, nënkryetarët, Sekretariatin e sekretariateve dhe zëdhënësit e partisë, sot kryetari i partisë politike “Alternativa”, ka zhvilluar takim me kryetarët e degëve të kësaj partie në nivel republikan.

“Pas përmbylljes së procesit të reformimit, vijojmë me takim pune me kryetarët e degëve të Alternativës”, ka shkruar Afrim Gashi.