Pamje të shkatërrimit të plotë të VW Golf GTI që po lëvizte me shpejtësi 256 km/h

Pamje të shkatërrimit të plotë të VW Golf GTI që po lëvizte me shpejtësi 256 km/h

Ka pak fjalë për të përshkruar një aksident si ai që përfshiu këtë gjeneratë të gjashtë Volkswagen Golf GTI.

Protagonist është një Golf GTI i gjeneratës së gjashtë, i cili, sipas rikonstruksioneve të policisë, ka dalë nga rruga me një shpejtësi të jashtëzakonshme prej 230 km/h , duke u përplasur në murin mbajtës në anën tjetër të urës.

Aksidenti i rëndë ka ndodhur në Namibi, më saktë në urën e lumit Teufelsbach, në rrugën B1 ndërmjet Okahandja dhe Windhoek.

Pra ky ishte një aksident i tmerrshëm, ku gjithçka duket se ka shkuar keq dhe ku shoferi humbi jetën në mënyrë të pashmangshme.

Mbetet për t’u parë pse makina ka dalë nga rruga në mënyrë kaq katastrofike.