Nuhiu: Me NATO, u bëmë pjesë e barabartë e komunitetit ndërkombëtar

Nuhiu: Me NATO, u bëmë pjesë e barabartë e komunitetit ndërkombëtar

Ministri Punëve të Brendshme, Agim Nuhiu, ka uruar qytetarët me rastin e festës së Ilindenit, festë e cila përcjell frymën e përbashkësisë.

Ministri Nuhiu ka veçuar vlerat dhe frymën e marrëveshjeve të deritashme, duke potencuar atë Ohrit, Prespës dhe për Fqinjësi të mirë.

Postimi i plotë i z. Nuhiu:

Me vlerat dhe frymën e Marrëveshjes së Ohrit, Marrëveshjes së Prespës dhe asaj për Fqinjësi të Mirë, vendi ynē nëpërmejt NATO-s u bë pjesë e barabartë e komunitetit ndërkombëtar!
Gëzuar Festën!