Një fëmijë bie në lumin Vardar, policia intervenoi dhe e shpëtoi

Një fëmijë bie në lumin Vardar, policia intervenoi dhe e shpëtoi

Një fëmijë nëntë vjeçar sot ka ra në lumin Vardar mes Urës së Gurit dhe urës “Syri”. Rasti është lajmëruar rreth orës 14.

Siç ka njoftuar MPB, nëpunësit policor nga Stacioni i policisë- Qendër kanë intervenuar menjëherë me çka fëmija është nxjerrë dhe shpëtuar.