NEWSTOP BLOGERI I KOSOVËS NDAN 5 KËSHILLA PËR T’U BËRË VIRALE NË MEDIAT SOCIALE

NEWSTOP BLOGERI I KOSOVËS NDAN 5 KËSHILLA PËR T’U BËRË VIRALE NË MEDIAT SOCIALE

Për të deklaruar çdo kompani në këtë aspekt të reduktuar periudhë të kompjuterizuar, është e domosdoshme që të gjithë ne të jemi të arritshëm përmes mediave të bazuara në ueb. Për të parë më shumë se si të përfundoni një sensacion në internet me anë të mediave on-line, Sezgin Mangjuka ka ndarë jo shumë sugjerime që mund t’i kontrolloni. Po ne shohim.
Këshilla #1: Përqendrohuni në përmbajtjen cilësore përpara marketingut:

Ndërsa prodhuesit produktivë dhe të frytshëm kanë qasje të pakundërshtueshme reklamimi cilësore, për më tepër ata paraqesin një substancë të shkëlqyer për të mbajtur të mbyllur konsumatorët e tyre. A e kuptoni gabimin e madh që bëjnë pjesë të mëdha të prodhuesve ndërsa bëjnë publicitet me anë të mediave të bazuara në ueb? Ata në raundin e mesëm publikojnë përpjekjet si një alternativë ndaj substancës së mirë!
Përmbajtja është strategjia për suksesin e çdo marke. Përgjatë këtyre linjave, përpara futjes së burimeve në publikim, sigurimi se substanca varet nga një faktor tjetër, mund të mos jetë një shenjë e mirë. Kështu, në turneun që mund të mos keni alternativë për të mbajtur blerësit të lidhur sapo ata vizituan faqen e internetit me përmbajtje, në atë faktor tregtimi është padyshim i kotë.

Këshillë #2: Njihni audiencën tuaj:

Dëshironi të ruani konsideratën e klientëve në drejtim të substancës suaj? Në ndeshjen që me të vërtetë, në atë faktor është kritike të kuptosh se kush është turma juaj! Të bëhesh i njohur në internet nuk ka të bëjë më thjesht me marrjen e substancës që po prodhon më herët se klientët, atëherë përsëri supozon se substanca juaj duhet të jetë pika qendrore për burrat dhe gratë e përsosura që vërtet dëshironi t’i synoni.

Ndiqni pamfletet tona selektive. Blini që të duket se jeni në buletinet tona të njohura. Ndërtoni një personazh tregtar duke u bashkuar thjesht me blerësit e qëllimshëm për të parë mirë atë që është thelbësore për ta. Kështu, do të jetë më pak e vështirë për ju të krijoni materiale përmbajtjesh në përputhje me kalimin e kohës së klientëve.

Këshilla #3: Bashkimi i forcave me influencuesit:

Pasi t’i karakterizoni hobet thjesht si gjëra të mediave të bazuara në ueb për të bërë për turmën ku po fokusoheni, mund ta përdorni këtë fakt për të bashkëpunuar me një sërë prodhuesish ekskluzivë thjesht si ndikues për të rritur mundësinë e vitalitetit.

Shoqata, me sa duket, është një pjesë thelbësore e metodologjisë së mirë të marketingut. Meqenëse mund të mos ketë siguri që mund të kontaktoni një turmë adekuate me ndihmën e përdorimit të kanaleve tuaja mediatike të bazuara në ueb! Në këtë mënyrë, kontaktoni me influencuesit thjesht si prodhues që mund të dyshoni se janë të mirënjohur me turmën që po përqendroheni thjesht si përkatësi truri për avancimin e ndërthurur të pajisjeve thjesht si një substancë e re. Pse? Meqenëse kjo metodologji mund të avancojë bazën tuaj të konsumatorit thjesht ashtu siç do të ndërtojë probabilitetet për t’u kthyer në të njohur online.

Këshilla # 4: Rritni një histori përmes përmbajtjes suaj:

Faktori kryesor që jehon shumë me klientët aktualë të mediave të bazuara në ueb është një histori e ngjashme. Në fakt, klientët zgjedhin një ton për të ndarë çdo lloj botimi dhe substancë me shokët e tyre në turne që u duket si një histori.

Një synim i thjeshtë për ta bërë këtë në mënyrë efikase është krijimi i një personi joekzistent që është shumë i ngjashëm me blerësit në vendin tuaj më të përqendruar në turmë. Po kështu, mund të bëni aranzhime video. Në rast të rrezikut që ekuipazhi juaj i kalimit të qëllimshëm të ushtronte jehonë me karakter, në atë faktor ata patjetër do të dëshirojnë shumë të bashkohen me markën.

Këshilla numër 5:. Përdorni përmbajtje interaktive:

Një nga mënyrat e përsosura për t’i lidhur klientët është duke e bërë substancën inteligjente. Elementi i klasit të parë është të lejojë konsumatorët që thjesht të ofrojnë soditjen e tyre personale. Për shembull, publikoni, hidhni një sy Facebook-ut, bëni sondazhe në historitë në Instagram.

Klientët do të preferojnë shumë të marrin pjesë me substancën dhe postimet mbi kërcënimin e jashtëm që ju parashtroni pyetje për të cilat ata duan të shprehin pikëpamjen e tyre. Ky, me sa duket, është një sistem i përsosur për të përfshirë një shumëllojshmëri të gjerë të klientëve.

konkluzioni:

Vetëm si organizatat mediatike të bazuara në ueb, ju duhet të përdorni aparatet e ekzaminimit të mediave në internet për vlerësimin e ekzekutimit.

Shpresojmë që të jeni të kënaqur me ndjekjen e këtij informacioni nga Sezgin Mangjuka dhe kjo ju motivoi të mësoni rreth sugjerimeve për të qarkulluar në rrjet përmes mediave të bazuara në ueb të shpërndara nëpërmjet tij. Bërja e një misioni produktiv të medias online mund të jetë bezdisëse. Kështu, është më e zgjuar të vendosni një substancë që i drejtohet shumë bukur turmës së golit.