Nesër zhvillohet mbledhja e parë e Komisionit Hetimor për zgjedhjet e 25 prillit, ja rendi i ditës

Nesër zhvillohet mbledhja e parë e Komisionit Hetimor për zgjedhjet e 25 prillit, ja rendi i ditës

Mbledhja e parë e Komisionit Hetimor për 25 zgjedhjet e prillit do të zhvillohet nesër.


Gazetari Osman Stafa raporton për “BalkanËeb” se mbledhja do mbahet në orën 15:00.

Ndërkohë në rend dite do të diskutohen:

Rendi i Ditës:

 1. Deklarimi i konstituimit të Komisionit Hetimor dhe prezantimi i anëtarëve të tij.
 2. Deklarimi i qëllimit të ngritjes së Komisionit.
 3. Përcaktimi i detyrave të Komisionit.
 4. Shqyrtimi dhe miratimi i Rregullores së brendshme të funksionimit të Komisionit Hetimor.
 5. Zgjedhja e Sekretarit të Komisionit.
 6. Vlerësimi i të dhënave paraprake, që përbëjnë plan paraprak hetimi dhe deklarimi i hapjes së hetimit.
 7. Përcaktimi i mbledhjes së ardhshme të Komisionit.

Gjithashtu gazetari Stafa bën me dije se Komisioni Hetimor përbëhet nga 15 anëtarë, të cilët janë:

 1. Enkelejd Alibeaj                 Kryetar                                    PD
 2. Toni Gogu            Zëvendëskryetar             PS
 3. Klotilda Bushka anëtare                                    PS
 4. Blerina Gjylameti anëtare                                    PS
 5. Aurora Mara anëtare                                    PS
 6. Klevis Xhoxhi anëtar                                              PS
 7. Nasip Naço anëtar                                              PS
 8. Petro Koçi anëtar                                              PS
 9. Bardhyl Kollçaku anëtar                                              PS

10.Gazmend Bardhi                anëtar                                      PD

 1. Oerd Bylykbashi anëtar                                              PD
 2. Ferdinand Xhaferraj anëtar                                      PD
 3. Ervin Salianji anëtar                                      PD
 4. Kreshnik Çollaku anëtar                                              PD
 5. Petrit Vasili  anëtar                                     deputet i pavarur
 1. Xhemal Qefalia anëtar zëvendësues                PS
 2. Etjen Xhafaj                 anëtar zëvendësues                 PS
 3. Arbi Agalliu anëtar zëvendësues                PD
 4. Lindita Metaliaj anëtare zëvendësuese    PD