Mickovski: Ka krim në strukturat e larta të Qeverisë

Kreu i VMRO-DPMNE-së. Hristjan Mickoski, ka akuzuar se kamionët e vëllait të kryeministrit Zoran Zaev vozisin për REK Bitola. Sipas tij ekzistojnë dyshime për krim. Mickovski theksoi se krim ka edhe në strukturat më të larta të qeverisë dhe kërkon nga Prokuroria që të heton këtë ngjarje.

Mickovski kërkoi nga Prokuroria të heton për sa para, për cilën punë, nëpër çfarë procedura dhe në emër të cilës punë janë kryer vozitjet në kamponin e vëllait të kryeministrit Zoran Zaev, Vice Zaev.

TAGS