LAJMI I FUNDIT| Kapet “treni bullgar” në Çair

LAJMI I FUNDIT| Kapet “treni bullgar” në Çair

Para pak çastesh në vendtovimin 2875 në Komunën e Çairit është kapur një fletëvotimi sjellë prej jashtë, i a.q. “treni bullgar”.

Vendotimi është mbyllur dhe priten reperkusione ndaj krenarit të vendvotimit.

Njeriu që është kapur është eksponent i një partie politike në pushtet.