Kumanovë, procesi i votimit zhvillohet korrekt

Kumanovë, procesi i votimit zhvillohet korrekt

Edhe qytetarët e Kumanovës kanë dalë të votojnë që në orën 7:00 të mëngjesit. Gazetari ynë, Adnan Qaili raporton për dalje ende të ulët, proces të qetë dhe korrekt dhe asnjë parregullsi të pashënuar deri tani.

Loading…

TAGS