Kandidatët për president dhe fqinjët e tyre (video)

Kandidatët për president dhe fqinjët e tyre (video)

Në javën e dytë të fushatës zgjedhore ekipi i “360 gradë” ka vizituar lagjet ku jetojnë kandidatët për president shteti dhe ka biseduar me fqinjët e tyre. Se çfarë mendojnë atë për kandidatët për president,  mësojmë nga kronika në vazhdim.

Loading…

TAGS