Filipçe: Deri në fund të muajit presim 600 mijë vaksina

Filipçe: Deri në fund të muajit presim 600 mijë vaksina

Deri në fund të muajit në vend pritet që në vend të arrijnë rreth 600 mijë vaksina, me çka do të rritet dinamika e vaksinimit, përkatësisht brenda dy javësh pritet që të gjith 180 mijë qytetarët e paraqitur të marrin termin për vaksinim.

“Insformacioni ynë I fundit është se 100 mijë vaksina Fajzer nëpërmjet sistemit Kovaks do të arrijnë më 28 qershor. Me 27 apo 28 qershor pritet të arrijë gjysma e vaksiniave kineze sinovak, dhe më 30 qershor gjysma tjetër, përkatësisht rreht 500 mijë vaksina.”, tha Filipçe.