Driton Nebiu: Nëse Sela do takohej me Vuçiçin e të hudhte para në bunar çfarë do ti thonit

Driton Nebiu: Nëse Sela do takohej me Vuçiçin e të hudhte para në bunar çfarë do ti thonit

Dritan Nebiu nga Aleanca për Shqiptarër përmes një postimi ka ataktuar foton ku kryeministri Edi Rama, kryeministri Kovaçevski dhe presidenti serb Aleksandër Vuçiç hedhin para metalike rreth një pusi gjatë aktiviteteve të Open Ballkanit. Në reagimin e Nebiut thuhet se “Çfar propagande do të bënin telallet e pushtetit të veshur me petk analisti dhe të fshehur pas portaleve të BDI-së nëse Ziadin Sela do të takoheshte me Vuçiçin sikur Ali Ahmeti dhe të hudhte para metalike në bunarin e kishës?