Bytyqi: Qytetarët do të kenë radiatorë të ngrohtë deri në fund të sezonit të ngrohjes

Bytyqi: Qytetarët do të kenë radiatorë të ngrohtë deri në fund të sezonit të ngrohjes

Zëvendëskryeministri Fatmir Bytyqi tha se procesi i zgjidhjes së problemit të ngrohjes qendrore ka filluar.

– Advertisements –

Në vazhdën e kësaj, ai premtoi se qytetarët do të kenë radiatorë të ngrohtë deri në fund të sezonit të ngrohjes.

“Sapo ka përfunduar seanca e Qeverisë ku është sjell vendim që të fillojë procedura që siguron zgjidhjen e problemit për sigurim të ngrohjes qendrore. Radiatorët e qytetarëve tanë të qytetit të Shkupit dhe komunave, do të mbeten të ngrohta deri në fund të sezonit të ngrohjes. Ditëve në vijim kishte prevenime se kujt i takon përgjegjësia për zgjedhjen e këtij problemi. Por, edhe pse sigurimi i ngrohjes qendrore është shërbim publik dhe duhet nga qyteti i Shkupit të sigurohet, por, sërish, qytetarët janë në vend të parë dhe këtë e bëri Qeveria”, tha Bytyqi.