Bekteshi: Restorantet e dasmave mund të hapen në fund të muajit maj

Bekteshi: Restorantet e dasmave mund të hapen në fund të muajit maj

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, edhe njëherë theksoi se restorantet e dasmave mund të hapen në fund të muajit maj. Bekteshi mes tjerash tha se Qeveria me propozim të Komisionit për Sëmundje Infektive, miraton masa lehtësuese.

“Dmth unë kam thanë se sa u përket restoranteve për dasma ata do të fillojnë të punojnë gjatë fundit të muajit maj nëse me Komisionin për Sëmundje Infektive caktohet se numri i të infektuarve po bie. Këtu është edhe ministri i Shëndetësisë dhe çdo javë miratojmë masa relaksuese sa iu përket masave restriktive që janë të propozuar nga ana e komisionit”, u shpreh Bekteshi.