Babai im ka diplomuar të njëjtin vit, të njëjtin fakultet, por nuk e ka pa kurrë Ahmetin

Babai im ka diplomuar të njëjtin vit, të njëjtin fakultet, por nuk e ka pa kurrë Ahmetin

Bujar Gashi

1. E lexova raportin e dhënies së titullit “Doctor Honoris Causa” për Ali Ahmetin dhe habitem që aty e kanë shkruar se ai ka fakultet në Prishtinë,kurse prindi im,po ato vite, ka diplomu në po të njëjtin fakultet(dhe kurrë se ka pa këtë person apo n’degju per ta).Qè do tè thotè,qè kjo eshte nje genjeshter e pèrmasave te paturpsisè.

2.Si eshte e mundun qè A.AHMETI ti udheheqè demostrat e minatorève(1989)ku dihet botèrisht qè Alia ne atè kohè ka qenè azilant nè zvicèrr.Kurse sa pèr informim,ne vitin 1989 demostratat e minatorève ne atè kohè i ka udhèheq AZEM VLLASI.

P.S.Mem mashtru naj “DOCTOR HONORIS CAUSA” i SORBONÈS,ja kisha bo hallall, amo i DUI-t nuk lejoj.