Arrihet marrëveshja e ngrohjes qendrore

Arrihet marrëveshja e ngrohjes qendrore

Problemi me ngrohjen qendrore në Qytetin e Shkupit dhe komunat është arritur. Amvisëritë do tës kenë ngrohje qendrore të vazhdueshme pa ndërprerje.

– Advertisements –

Qeveria e Republikë së Maqedonisë së Veriut në seancën e sotme, me kërkesë të Ministrisë së Ekonomisë, sigurisht edhe me bashkëpunimin me komisionin regullatorë, si dhe me kainetin e kryeministri.