Arrestohet një person në Radovish i cili ishte arratisur nga burgu i Strumicës

Arrestohet një person në Radovish i cili ishte arratisur nga burgu i Strumicës

Një person nga Radishani (24) për të cilën ishte shpallur flet arrest nga burgu i Strumicës, është gjetur dhe arrestuar gjatë ditës së djeshme.

Siç informojnë nga MPB, më 29 mars në orën 16:30, policia nga stacioni policor Radovish ka arrestuar 24-vjeçarin F.J.

Në mbrëmje, i arrestuari u transferua në burgun e Strumicës për të vuajtur dënimin e tij.