VIDEO| Aktivitetet e OKH Merhamet gjatë muajit të bekuar të Ramazanit

VIDEO| Aktivitetet e OKH Merhamet gjatë muajit të bekuar të Ramazanit

Aktivitetet e OKH Merhamet gjatë muajit të bekuar të Ramazanit:

5000 pako ushqimore,
200 iftare, të dërguara në shtëpitë e nevojtarëve,
Tesha për mbi 500 fëmijë,
750 litra qumësht,
Donacion për spitalin psikiatrik İPSH – Shkup,
Donacion në klinikën e sëmundjeve ngjitëse-infektive në spitalin e Kumanovës,
1000 Dhurata Bajrami për fëmijë,

Nën moton “Jemi me ju” OKH Merhamet gjatë muajit të Ramazanit ka realizuar disa projekte në të gjithë territorin e Maqedonisë së Veriut, me synim që gjithmonë të jemi pranë nevojtarëve, e posaçërisht në muajin e solidaritetit dhe bamirësisë, për t’ua lehtësuar sadopak jetën atyre dhe për të krijuar një atmosferë festive në çdo vatër familjare.

Këto projekte janë realizuar në bashkëpunim me:

– Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim – TİKA
– Gjysëm Hëna e Kuqe Turke – Kızılay
– WEFA – Gjermani
– İHH – Turqi
– Hayrat – Turqi
– Fondacioni i Rinisë Islame Zvicër
– Qendra tregtare Top Center – Tetovë
– Alpi Milk – Tetovë
– Donatorë nga brënda vëndit dhe nga diaspora
OKH Merhamet falenderon të gjithë ata që ndihmuan në realizimin e këtyre projekteve.