Afër Velesit policia zbulon 45 rrënjë marihuanë

Afër Velesit policia zbulon 45 rrënjë marihuanë

Me 14.08.2019 nga ana e zyrtarëve policor nga Reparti për tregti të palejuar me drogë dhe armë në vendbanimin “Shorka” afër Velesit, janë gjetur 45 rrënjë marihuanë, transmeton Almakos.

Po ndërmerren masat për zbardhjen e rastit.