70 të infektuar me Kovid 19 në komunën e Likovës! Shtabi për mbrojtje dhe shpëtim del me apel

70 të infektuar me Kovid 19 në komunën e Likovës! Shtabi për mbrojtje dhe shpëtim del me apel

Në Komunën e Likovës, numri i të prekurve me Kovid 19 ka arritur në 90, prej të cilëve 50 janë të shëruar dhe 3 raste me fatalitet. Shtabi për mbrojtje dhe shpëtim i kësaj komune ka dalë me apel për qytetarët, ku thuhet :
APEL
Numri i të prekurve nga Corona Virusi Covid 19 në komunën tonë, për fat të keq, përkundër apeleve ( lutjeve ) të shpeshta nga ana e jonë, po vazhdon ende, ku të dhënat zyrtare deri më tani flasin për këtë gjendje:

Gjithësejt 70 të infektuar, prej të cilëve 50 të shëruar, 2 raste fatale – vdekje dhe 18 raste ende aktive .

Prandaj edhe njëher kërkojm duke iu lutur me sinqeritetin më të madh që në përpikmëri t’i përmbahemi respektimit të rekomandimeve, edhe ate do veçonim disa :

Mos të takohemi për biseda në sheshe, para marketeve, para çdo objekti afarist apo hapësirave tjera publike;

Të respektojm distancën fizike prej minimumi 2 m larg njëri – tjetrit;

Të përdorim maskat mbrojtëse dhe dorëzat ( apo larje e shpesht e duarve), pasi që tani më është obligim i çdo qytetari.

#JuLutemiQëTëGjithëvePërMirëkuptim
#MeKëtoVeprimeRuajmVetenFamiljenFshatinKomunënDheTëGjithëNëPërgjithësi

Me respekt,

Shtabi për mbrojtje dhe shpëtim pranë komunës së Likovës.