VMRO-DPMNE: Procesi i rastit “Reket” qe një muaj në vendnumëro

VMRO-DPMNE: Procesi i rastit “Reket” qe një muaj në vendnumëro

Qesharake dhe e pacipë është kur Zoran Zaev, politikani i amnistuar dhe njeriu i kapur në kryerjen e veprës penale flet për përgjegjësi.

Të kota janë tentimet e arsyetimit para gazetarëve. Zoran Zaev dje ofendoi të gjithë gazetarët e vendit. Zaev dje de fakto tha se dëshiron gazetarë të cilët do të heshtin para krimit të qeverisë, jo profesionistë të cilët do ta informojnë opinionin.

Zaev është sinonim i kriminalitetit. Nën drejtimin e tij në shtet është kryer reket milionësh në periudhë prej disa vitesh. Dhe për këtë askush asgjë nuk ka ndërmarrë.

Procesi për rastin “Reket” një muaj është në vendnumëro. PP nuk e zgjeron hetimin ndaj porositësve dhe organizatorëve. Boki 13 dhe Zoki Kiçeec janë vetëm viktimë për shpëtimin e Katica Janevës dhe Zoran Zaevit.

Përgjegjësi patjetër të ketë, por ajo është e pamundur me Zoran Zaevin në pushtet. Zaev patjetër të jep dorëheqje dhe të organizohen zgjedhje urgjente të parakohshme parlamentare. Nevojiten hetime dhe përgjegjësi për krimin e kryer në periudhën e kaluar.

Qendra për komunikim nga VMRO-DPMNE.