(VIDEO) Sa janë të sakta testet e Covid19? Përgjigjet Venko Filipçe

(VIDEO) Sa janë të sakta testet e Covid19? Përgjigjet Venko Filipçe

Pas situatës së rënduar me koronavirusin në vendin tonë dhe në fillim të sezonit të tretë të emisionit “Target” nga Emad Mehmeti në Almakos, intervistën e parë zgjodhëm ta bëjmë pikërisht me Ministrin e Shëndetësisë, Venko Filipçe, për të biseduar me gjerësisht rreth kësaj pandemie që po tronditë jo vetëm RMV-në, por edhe botën.

Sa janë të sakta testet e Covid19? Përgjigjet Venko Filipçe: