(VIDEO) Pse në kafene dhe restorante nuk barten maska, ndërsa rrugëve po?! Ja çka thotë Filipçe

(VIDEO) Pse në kafene dhe restorante nuk barten maska, ndërsa rrugëve po?! Ja çka thotë Filipçe

Pas situatës së rënduar me koronavirusin në vendin tonë dhe në fillim të sezonit të tretë të emisionit “Target” nga Emad Mehmeti në Almakos, intervistën e parë zgjodhëm ta bëjmë pikërisht me Ministrin e Shëndetësisë, Venko Filipçe, për të biseduar me gjerësisht rreth kësaj pandemie që po tronditë jo vetëm RMV-në, por edhe botën.

◾ Pse në kafene dhe restorante nuk barten maska, ndërsa rrugëve po?! Ndiqeni më poshtë përgjigjen e Filipçes: